Voordelen minilening

Wat zijn de voordelen van een minilening ? Er zijn immers zoveel manieren om geld te lenen maar wat maakt een minilening nou zo voordelig ? De minilening kent vele voordelen, leest u op internet maar eens de ervaringen van consumenten die een minilening hebben afgesloten over het algemeen zijn deze allemaal positief.

Voordeel minilening

Een groot voordeel van de minilening is dat u heel snel over het geleende geldbedrag kunt beschikken er zijn kredietverstrekkers waar u het bedrag al met 10 minuten op uw rekening hebt staan en u kunt maximaal 1000 euro lenen waardoor u niet meteen een hele hoge schuld heeft.
Een voordeel van een minilening is dat u het online kunt aanvragen, dus geen lange telefoongesprekken maar u sluit een minilening gemakkelijk af op uw eigen bank.

Een minilening geeft u net even de ruimte als u even krap zit, wel moet u er rekening mee houden dat het geleende bedrag in een korte tijd moet worden terug betaald.

Er zal geen rente worden berekend als u een minilening afsluit, maar lenen kost nu eenmaal altijd geld dus er zullen wel bijkomende kosten zijn.

Lenen met een negatieve BKR-toetsing

Een voordeel welke voor veel mensen doorslaggevend is, is dat er ook met een negatieve BKR-toetsing een minilening afgesloten kan worden, dit komt doordat het bedrag wat u leent bij een minilening betrekkelijk laag is en daardoor zullen uw gegevens niet opgevraagd worden bij het BKR in Tiel.

steffenVoordelen minilening