Met spoed geld lenen

Wilt u met spoed geld lenen ? Dan is een lening in de vorm van een minilening misschien wel iets voor u. Het kan u zomaar overkomen dat u snel geld nodig heeft, u auto gaat kapot, de koelkast stopt ermee en u kunt zelf ook nog wel wat bedenken waarvoor u met spoed geld nodig heeft. Maar wat als u geld wilt lenen met een negatieve BKR notering ? Ook dan biedt de minilening uitkomst.

Met spoed geld lenen ? De minilening is de oplossing

De minilening is bedoeld voor consumenten welke tijdelijk meer financiële ruimte willen hebben, bij de minilening is snel lenen eenvoudig en goed geregeld. In de meeste gevallen staat het benodigde geldbedrag al binnen 10 minuten op uw rekening. Er is geen andere leenvorm waarmee u zo snel geld kunt lenen als met de minilening. Deze vorm van lenen is dan ook in een korte periode razend populair geworden en zeker in de maanden november, december en januari waarin u wel wat extra geld kunt gebruiken wordt hier veel gebruik van gemaakt.

Wanneer een minilening aanvragen ?

met spoed geld lenenIn welke gevallen is de minilening nu een uitkomst als u met spoed geld wilt lenen ? Als u een bepaalde aankoop wilt doen kan de minilening van pas komen, maar ook als u voor onverwachtse uitgaven komt te staan. Denkt u hierbij aan het geval uw auto er plotseling mee uitscheid net op het moment dat het helemaal niet uitkomt, de auto moet wel gerepareerd worden maar u heeft even het geld niet in zo een geval wilt u met spoed geld kunnen lenen en dat is dus mogelijk met de minilening. U leent vandaag 600 euro en aan het einde van de korte looptijd betaald u het volledige bedrag weer terug aan de kredietverstrekker.

AanbiederMinimaalMaximaal
Cashper€100,-€600,-Aanvragen
Ferratum€100,-€800,-Aanvragen
Lenen met advies€500,-€100.000Aanvragen
Kredietspotter€500,-€100.000Aanvragen
FX.nl - Hypotheken€1000,-€800.000Aanvragen
A-Krediet€1000,-€10.000Aanvragen

Looptijd spoedlening

De terug betaaltermijn is in de meeste gevallen 15 of 30 dagen (looptijd korte leningen). Over het geleende bedrag zal geen geen rente berekend worden, maar let er wel op dat het geleende geldbedrag ook echt aan het einde van de looptijd is terug betaald anders volgt er een boete!

Als u dus twijfelt of u het geleende bedrag wel op tijd kunt terug betalen, dan is het verstandig om na te gaan of u wel met spoed geld moet gaan lenen. Misschien is de rekening wel enkele weken uit te stellen waardoor u eerst kunt sparen.

steffenSpoed geld lenen