Snel geld lenen zonder papierwerk

Wilt u snel geld lenen ? Omdat de koelkast is stuk gegaan, er nog een rekening open staat, de reparatie aan uw auto toch wat duurder is dan verwacht of gewoon om even lekker op vakantie te gaan ? Dan zou u een minilening kunnen aanvragen. Bij een minilening ook wel een flitskrediet of minikrediet genoemd kunt u snel geld lenen zonder papierwerk en u betaald het geleende geld binnen enkele weken weer terug. Als u een minilening wilt aanvragen dan kan dit via internet, simpel en snel, anders dan met een normale lening kunt u snel over het geld beschikken, zonder aan allerlei voorwaarden vast te zitten. De minilening is de oplossing om een saldodipje weg te werken.

AanbiederMinimaalMaximaal
Cashper€100,-€600,-Aanvragen
Ferratum€100,-€800,-Aanvragen
Lenen met advies€500,-€100.000Aanvragen
Kredietspotter€500,-€100.000Aanvragen
FX.nl - Hypotheken€1000,-€800.000Aanvragen
A-Krediet€1000,-€10.000Aanvragen

Snel geld lenen zonder gedoe

Een minilening afsluiten is snel geld lenen zonder gedoe. En in de meeste gevallen kunt u geld lenen zonder BKR toetsing.
De minilening is een populaire vorm van lenen, doordat u snel over het geld kunt beschikken doorgaans al 10 minuten na de aanvraag en omdat het over een relatief klein geldbedrag gaat wat u kunt lenen. Een minilening kunt u zien als een voorschot op uw salaris of uitkering als de betaaldag daarvan nog even op zich laat wachten, u betaald meestal geen rente over het geleende bedrag alleen als u extra service wilt zoals bv in het geval dat u het geld met spoed op uw rekening wilt hebben zult u hiervoor moeten betalen.

Looptijd minilening

Snel geld lenen zonder papierwerkZoals de naam al doet vermoeden is een minilening een lening voor een relatief klein bedrag, hierbij moet u denken aan €100,- tot €800,- de looptijd voor deze lening is doorgaans 15 tot 45 dagen, als u besluit een hoger bedrag te lenen dan is de looptijd standaard 30 dagen. Deze looptijd is om overkreditering tegen te gaan zo wordt de kredietnemer dus beschermd. De eerste keer dat u geld gaat lenen zult u ook alleen een kleiner bedrag kunnen lenen. Zodra het geld op uw rekening is gestort en dat is vaak heel snel zal ook de looptijd in gaan. Let er bij het afsluiten wel op dat u een goedkope minilening afsluit, er zijn namelijk best grote verschillen tussen de kredietverstrekkers.

Welke minilening afsluiten ?

U wilt natuurlijk een goedkope minilening afsluiten, één waar u zo weinig mogelijk kosten betaald. Verder wilt u een minilening afsluiten welke bij u past, daarom is het verstandig om eerst even de verschillende kredietverstrekkers te vergelijken voordat u een beslissing neemt.

Snel geld lenen met negatieve BKR

Het afsluiten van een minilening is normaal gesproken binnen enkele uren en soms al na 10 minuten geregeld, u kunt dus snel over het geleende geld beschikken. Het ligt er wel aan of u een minilening met BKR afsluit of dat u kiest voor een lening zonder BKR. Bij een minilening zonder BKR kunt u vaak maar een bedrag tot €750 lenen, als een een hoger geldbedrag wilt lenen dan zult u getoetst worden bij het BKR. U zult begrijpen dat een minilening zonder BKR-toetsing sneller geregeld is. Het is dus mogelijk om een geldbedrag te lenen ondanks dat u negatief geregistreerd staat bij het Bureau Kredietwaardigheid Tiel. Wel is het zo dat u als u negatief geregistreerd staat bij het BKR u een lager bedrag kunt lenen.

Bedenk wel dat het BKR er ook is om u te beschermen tegen overkreditering, u staat alleen bij het BKR geregistreerd als u in het verleden niet aan uw betalingsverplichtingen hebt voldaan.

Er zijn verschillende kredietverstrekker welke allemaal weer net iets andere voorwaarden stellen aan het afsluiten van een minilening, ook zal de rente verschillen tussen de kredietverstrekkers.

Voordelen minilening

– U beschikt snel over het geldbedrag
– U weet precies wanneer het geleende bedrag weer terug gestort moet worden
– Het afsluiten van een minilening gaat snel via internet
geen papierwerk of lange telefoongesprekken

Wat zijn de kosten van een minilening ?

Als u geld leent dan zult u daar rente over moeten betalen, bij een minilening is dat niet bij alle aanbieders het geval. Wel kunnen er kosten worden berekend voor extra service, het is dus zaak om de aanbieders goed met elkaar te vergelijken.
De jaarlijkse rente is 15% dit is wettelijk vastgelegd, bij het afsluiten van een minilening betaalt u dus in sommige gevallen een gedeelte van dit jaarpercentage. Hierbij moet u denken aan 1/24ste bij 15 dagen of 1/12de bij 30 dagen. Verder moet u er rekening mee houden dat er kredietverstrekkers zijn welke administratie en bijkomende kosten in rekening brengen, bekijk dus vooraf goed hoe hoog deze kosten zullen zijn. Er zijn ook kredietverstrekkers welke alleen de rente in rekening brengen, bij deze bedrijven sluit u dus een goedkopere minilening af.

Sparen is altijd goedkoper dan lenen

Als de looptijd van de minilening is verstreken dan dient het totaal geleende bedrag terug betaald te zijn, u blijft dan niet met een schuld zitten, als u niet aan u verplichtingen voldoet dan komt u voor hoge kosten te staan. Bedenk dus vooraf of u het geldbedrag wat u wilt gaan lenen ook wel weer kunt terug betalen nadat de looptijd is verstreken. Verder moet u bedenken dat vooraf sparen altijd goedkoper en minder risicovol is dan dat u een geldbedrag gaat lenen.

steffenSnel geld lenen zonder papierwerk