Nadelen minilening

Wat zijn de nadelen van een minilening ? Een nadeel van een minilening is zoals met alle leningen het geval is het kost nu eenmaal geld. Er wordt geen rente berekend over een minilening en dat is natuurlijk een groot voordeel maar ondanks dat zal er toch verdiend moeten worden door uw kredietverstrekker.

Nadelen van een minilening

Uw kredietverstrekker zal servicekosten rekenen als u een minilening gaat aanvragen, ook zijn er bedrijven welke ook nog administratiekosten in rekening brengen, deze extra kosten zorgen ervoor dat u minilening toch nog aan de dure kant kan zijn.

Een ander nadeel aan een minilening kunt u eenvoudig voorkomen door aan het einde van de looptijd uw lening op tijd terug te betalen, doet u dit niet kan komt eigenlijk het grootste nadeel van de minilening naar boven en dat is de boete die u zult krijgen bij het niet op tijd betalen van het geleende bedrag.

Zoals u ziet zitten er dus ook nadelen aan de minilening, het is natuurlijk altijd verstandiger als het even kan om geld te sparen en niet te lenen. Maar in sommige gevallen is het wel zo handig als u snel geld op uw rekening gestort krijgt.

steffenNadelen minilening