Minilening zonder loonstrook

Een minilening aanvragen met een uitkering

Een minilening zonder loonstrook aanvragen ? Het kan iedereen gebeuren u zit zonder werk maar u heeft wel geld nodig omdat uw auto gerepareerd moet worden of omdat de huur betaald moet worden. U heeft hiervoor snel geld nodig, de oplossing hierin kan zijn een minilening zonder loonstrook. De minilening is snel en eenvoudig online aan te vragen bij één van de vele minilening aanbieders. Bedenk u wel dat u de minilening moet terug betalen aan het einde van de looptijd en als u geen werk heeft het dus een stuk lastiger kan zijn om aan uw betalingsverplichting te voldoen. De vraag blijft dus wel is het verstandig om een minilening aan te vragen met een uitkering.

Lening afsluiten zonder loonstrook

Zoals hierboven al beschreven u kunt een minilening afsluiten zonder loonstrook en ook zonder BKR-toetsing. Hierdoor is het mogelijk om binnen enkele uren geld op uw rekening gestort te krijgen zonder dat u een loonstrook heeft. Voordat het zover is moet u wel een minilening aanbieder vinden die u geld wil lenen zonder loonstrook, niet alle aanbieders zullen dit namelijk doen.

AanbiederMinimaalMaximaal
Cashper€100,-€600,-Aanvragen
Ferratum€100,-€800,-Aanvragen
Lenen met advies€500,-€100.000Aanvragen
Kredietspotter€500,-€100.000Aanvragen
FX.nl - Hypotheken€1000,-€800.000Aanvragen
A-Krediet€1000,-€10.000Aanvragen

Welk bedrag lenen zonder loonstrook

minilening zonder loonstrookHoe hoog het bedrag welke u kunt lenen zonder loonstrook zal zijn dat is afhankelijk van hoe vaak u al een minilening heeft afgesloten in het verleden. Met een minilening kunt u maximaal €800,- lenen, bij de eerste aanvraag zal het bedrag vaak niet hoger zijn dan €500,- hierna wordt gekeken of dit bedrag netjes wordt terug betaald en aan de hand daarvan zal er bij de volgende kredietaanvraag een hoger bedrag geleend kunnen worden.

Zoals de naam al doet vermoeden is een minilening of flitslening een lening waarbij een relatief klein bedrag geleend kan worden. U kunt zelf meerdere minileningen naast elkaar afsluiten zonder loonstrook of BKR-toetsing. Houdt u wel rekening mee dat ook een minilening op tijd afbetaald moet worden anders komen er extra hoge kosten bovenop het nog af te betalen bedrag van uw minileningen.

Wat zijn de kosten aan lenen zonder loonstrook ?

Aan lenen zonder loonstrook zijn geen extra kosten verbonden als het gaat om een minilening. Pas als u de minilening niet op tijd afbetaald zullen er (hoge) kosten ontstaan, betaal dus op tijd.

Looptijd bij het lenen zonder loonstrook

Doordat u geld wilt lenen zonder loonstrook kunt u alleen een minilening afsluiten en de looptijd van een minilening is heel kort. In de meeste gevallen is de looptijd voor leningen zonder loonstrook maximaal 45 dagen, maar ook looptijden van 14 dagen zijn geen uitzondering. Bedenkt u dus voordat u een lening afsluit of u het geleende geldbedrag kunt voldoen aan het einde van de looptijd, als dit namelijk niet lukt zult u voor hoge kosten komen te staan en in het ergste geval zal er een incassobureau worden ingeschakeld en dit is natuurlijk het laatste wat u wilt.

steffenMinilening zonder loonstrook