Minilening voor een student

Als student kun je vaak wel even wat extra geld gebruiken, je zult wat eerder een saldodipje hebben maar je wilt naast je studie op zijn tijd ook eens even lekker ontspannen of je komt voor een onverwachte uitgave te staan waar voor je snel geld wilt lenen. De oplossing om als student snel geld op je rekening te krijgen is een minilening aanvragen. Je moet je wel realiseren dat je als student de minilening aan het einde van de looptijd terug betaald aan de kredietverstrekker.

AanbiederMinimaalMaximaal
Cashper€100,-€600,-Aanvragen
Ferratum€100,-€800,-Aanvragen
Lenen met advies€500,-€100.000Aanvragen
Kredietspotter€500,-€100.000Aanvragen
FX.nl - Hypotheken€1000,-€800.000Aanvragen
A-Krediet€1000,-€10.000Aanvragen

Snel geld voor de student via de minilening

Snel geld op je rekening als student zijnde dat klinkt natuurlijk aantrekkelijk. In principe is dit ook mogelijk, je kunt als je een bedrag tot ongeveer 1000 euro wilt lenen een minilening aanvragen. Je hebt in de meeste gevallen het geld dezelfde dag al op je rekening en je betaald hierover geen rente.

Voorwaarden minilening voor een student

minilening studentWat zijn de voorwaarden van een minilening als je deze als student wil afsluiten ? Je moet kunnen aantonen dat je het geleende geldbedrag aan het einde van de looptijd kunt terug betalen, doe je dit namelijk niet dan zal je van de kredietverstrekker een boete krijgen, deze kosten zijn over het algemeen erg hoog dus bedenk goed voordat je een minilening afsluit dat je het bedrag op tijd terug betaald.

Vergelijk voordat je een minilening afsluit als student wel de verschillende aanbieders, ondanks dat je namelijk geen rente betaald over het geleende bedrag, worden er wel kosten in rekening gebracht door de kredietverstrekker. In deze kosten zit het verschil tussen de verschillende minilening aanbieders, je wilt natuurlijk een goedkope minilening afsluiten en doordat je de kosten van de aanbieders vergelijkt kan je enkele tientjes besparen op jouw lening.

Ondanks dat het fijn is om snel geld op je rekening te hebben als student, is het verstandig om eerst te kijken naar andere mogelijkheden om aan geld te komen, want ook een minilening kost nu eenmaal geld als is het geen rente die je moet betalen je zult wel de administratiekosten moeten voldoen aan de kredietverstrekker.

steffenMinilening student