Minilening aanvragen

Een minilening aanvragen om een klein bedrag te lenen ? Het aanvragen van een minilening is tegenwoordig snel geregeld, u kunt dit gewoon via het internet doen. Eenvoudiger kan het niet, kijkt u maar eens naar de twee minilening aanbieders, Ferratum en Cashper. Voordat u een minilening gaat afsluiten is het wel verstandig om vooraf goed te weten wat een minilening precies inhoudt. Tot welk bedrag u kunt lenen met een minilening en bij welke kredietverstrekkers kunt u een goedkope minilening afsluiten. Steeds meer kredietverstrekkers bieden tegenwoordig deze vorm van lenen aan, u kunt op deze manier snel geld lenen en u hoeft er de deur niet voor uit. Het is ook mogelijk om geld te lenen zonder BKR toetsing bij sommige minilening aanbieders.

AanbiederMinimaalMaximaal
Cashper€100,-€600,-Aanvragen
Ferratum€100,-€800,-Aanvragen
Lenen met advies€500,-€100.000Aanvragen
Kredietspotter€500,-€100.000Aanvragen
FX.nl - Hypotheken€1000,-€800.000Aanvragen
A-Krediet€1000,-€10.000Aanvragen

Hoe een minilening aanvragen ?

minilening aanvragenEen minilening is bedoeld om snel een relatief klein geldbedrag te lenen, voor bijvoorbeeld een aankoop waar u snel over wilt beschikken, een reparatie die snel moet worden uitgevoerd, om een saldodipje weg te werken of om gewoon snel geld op uw bankrekening te hebben staan. Als u een minilening wilt aanvragen dan doet u dit snel via het internet, dus u heeft geen lange telefoongesprekken met een adviseur. Doordat u een relatief klein bedrag kunt lenen is het mogelijk geld te lenen zonder BKR toetsing.

Het is mogelijk een minilening aan te vragen zonder dat er een kredietcheck bij het BKR te Tiel wordt uitgevoerd, het gaat dan om een bedrag tot maximaal €750,-. Op de website van de door u uitgekozen kredietverstrekker staan altijd de voorwaarden om een le

steffenMinilening aanvragen