Goedkope minilening

Goedkoop geld lenen met de minilening

Waar vind u een goedkope minilening ? We kunnen eerder vragen wanneer is een minilening goedkoop ? Als u een minilening gaat aanvragen dan zal over het te lenen bedrag geen rente worden berekend. U zult dus denken dat een minilening eigenlijk altijd een goedkope lening is….. in principe is dit ook wel zo…..

Is de minilening een goedkope lening ?

Een minilening is een goedkope lening doordat er in de meeste gevallen geen rente wordt berekend over het te lenen bedrag, wanneer is de minilening een goedkope lening ? Als u ook geen administratiekosten of andere bijkomende kosten moet betalen! Waar verdient de kredietverstrekker dan zijn geld mee als er geen rente zal worden berekend en er ook geen extra kosten zijn ? Bij een minilening geldt een bepaalde looptijd waarin u het bedrag weer moet terug betalen, als u zich niet aan deze verplichting houdt dan krijgt u een hoge boete en aan deze boete verdiend de kredietverstrekker zijn geld.

AanbiederMinimaalMaximaal
Cashper€100,-€600,-Aanvragen
Ferratum€100,-€800,-Aanvragen
Lenen met advies€500,-€100.000Aanvragen
Kredietspotter€500,-€100.000Aanvragen
FX.nl - Hypotheken€1000,-€800.000Aanvragen
A-Krediet€1000,-€10.000Aanvragen

Meer lenen…goedkopere minilening

Goedkope minileningAls u minilening aanbieders gaat vergelijken dan zal het opvallen dat er grote verschillen zitten in de aanbieders waar u een minilening kunt afsluiten. Er zijn minilening aanbieders waar u bij de eerste minilening duurder uit bent dan dat u voor de volgende leningen kwijt bent, ook kan u bij de tweede lening bij zo een aanbieder meer geld lenen dan de eerste keer dat u geld leent bij zo een kredietverstrekker. Dit is wel handig om te weten als u denkt vaker gebruik te maken van de mogelijkheid om een klein bedrag met spoed te lenen.

Geen hoge kosten meer vanaf 2014

Vanaf 2014 zijn de minileningen een stuk goedkoper geworden aangezien er niet zoals in het verleden hoge kosten mogen worden doorberekend. Voorheen werden er namelijk hoge kosten berekend bij het afsluiten van een minilening, waardoor het uiteindelijk toch een dure leenvorm werd.

steffenGoedkope minilening