Geld lenen zonder rente

Geld lenen zonder rente, dat kan als u een minilening of flitslening afsluit. Bij deze vorm van lenen sluit u voor korte periode een lening af voor een betrekkelijk laag geldbedrag (€50,- tot €800,-). Het geldbedrag is snel beschikbaar dit maakt deze vorm van lenen extra aantrekkelijk voor het geval u snel geld nodig heeft.
Bij een minilening wordt geen rente betaald, u kunt dus geld lenen zonder rente te betalen. Wel zult u kosten moeten betalen bij het afsluiten van een minikrediet. Hoe hoog deze kosten zijn dat verschilt, daarom doet u er verstandig aan om de minilening aanbieders goed te vergelijken, u kunt zo geld besparen op uw lening. Als u gaat vergelijken dan is het ook raadzaam om te kijken of de desbetreffende kredietverstrekker ook een lening zonder BKR toetsing aan u verstrekt.

AanbiederMinimaalMaximaal
Cashper€100,-€600,-Aanvragen
Ferratum€100,-€800,-Aanvragen
Lenen met advies€500,-€100.000Aanvragen
Kredietspotter€500,-€100.000Aanvragen
FX.nl - Hypotheken€1000,-€800.000Aanvragen
A-Krediet€1000,-€10.000Aanvragen

Snel geld lenen

geld lenen zonder renteAls u met spoed geld wilt lenen doordat u voor onverwachtse kosten bent komen te staan, is een minilening de meest ideale oplossing. U beschikt namelijk snel over het geleende geldbedrag, doorgaans heeft u het geld dezelfde dag nog op uw rekening staan. Bij een minilening wordt er vaak geen BKR-toetsing uitgevoerd en ook kunt u geld lenen zonder loonstrook, hierdoor is het voor de geldverstrekker mogelijk om uw geleende geld snel over te maken.

Lenen zonder rente, de minilening

Een voordeel van de minilening is de snelheid waarmee u over het geld kunt beschikken een ander voordeel is dat u geld kunt lenen zonder rente te betalen. Als u bijvoorbeeld rood staat op uw betaalrekening dan betaald u daar gemiddeld 12 % rente over, bij een minilening is het rentepercentage dus 0%. U moet er wel rekening mee houden dat ondanks dat u kunt lenen zonder rente te betalen er wel degelijk kosten in rekening worden gebracht. U moet dus goed nakijken hoe hoog deze kosten zijn tegenover het geleende bedrag, ons advies is dan ook vergelijk de minilening aanbieders voordat u een lening afsluit.

Kosten bij lenen zonder rente

De administratiekosten voor een lening zonder rente kunnen oplopen tot ongeveer €50,- als u dus iedere maand €600 zou lenen dan loopt dit bedrag op jaarbasis op tot een bedrag van €600,- dit is dus gelijk aan 100% rente. Als u eenmalig €600,- leent dan is het percentage nog geen 10% als u €50,- administratiekosten betaald. Let u er dus goed op hoeveel kosten er verbonden zijn aan het afsluiten van een minilening.

Lenen zonder rente bij welke aanbieder ?

Als u besluit om te gaan lenen in de vorm van een minilening dan wilt u natuurlijk een goedkope minilening afsluiten. Het vergelijken van de minilening aanbieders is dan een must, welke aanbieder rekent welke kosten en hoe hoog zijn deze kosten ? Allemaal dingen die u moet weten als u de goedkoopste minilening wilt afsluiten. De besparing op een minilening kan oplopen tot enkele tientjes op een lening en dat is toch snel verdiend.

De lening zonder rente op tijd terug betalen

Als u een lening afsluit waar u geen rente over hoeft te betalen dan is extra noodzakelijk om de lening op tijd terug te betalen. Doet u dit namelijk niet dan zijn de kosten hiervoor extra hoog, u krijgt namelijk een boete voor het niet op tijd terug betalen van de minilening. Als u dus twijfelt of u het geleende bedrag wel op tijd kunt terug betalen dan kunt u de minilening beter niet aanvragen, de boete is namelijk in verhouding tot het geleende bedrag te hoog.

steffenGeld lenen zonder rente