Geld lenen zonder BKR

Geld lenen met een negatieve BKR codering

Geld lenen zonder BKR ? Is dat mogelijk zult u denken, het antwoord hierop is ja lenen met een negatieve BKR is mogelijk. U kunt in dat geval een minilening aanvragen zonder BKR-toetsing, de reden hiervoor is dat het geldbedrag welke u kunt lenen met een minilening relatief laag is. Het is daarom ook mogelijk om geld te lenen zonder loonstrook dus met een uitkering. De geldverstrekker loopt hierdoor niet zo een heel groot risico doordat u maximaal 1000 euro kunt lenen, desondanks zijn er ook minilening aanbieders welke voor de zekerheid toch even een BKR-check uitvoeren.

Waar is de BKR toetsing voor ?

De BKR staat voor Bureau Kredietwaardigheid en is gevestigd in Tiel, het doel van de BKR is om de consument te beschermen tegen overkreditering. Mensen die zijn aangemeld bij de BKR hebben in het verleden niet aan hun betalingsverplichtingen voldaan en om ze nu te beschermen tegen overkrediteren zullen bedrijven waar deze mensen zaken mee willen doen eerst een BKR-toetsing laten uitvoeren. Ook voor de desbetreffende bedrijven is het zo een stukje zekerheid, dat ze te maken hebben met een consument die altijd netjes zijn rekeningen heeft betaald. Lenen met BKR is dus wel iets waarbij u voorzichtig moet zijn als het om het terug betalen gaat van het geleende bedrag, u staat immers geregistreerd.

AanbiederMinimaalMaximaal
Cashper€100,-€600,-Aanvragen
Ferratum€100,-€800,-Aanvragen
Lenen met advies€500,-€100.000Aanvragen
Kredietspotter€500,-€100.000Aanvragen
FX.nl - Hypotheken€1000,-€800.000Aanvragen
A-Krediet€1000,-€10.000Aanvragen

Geld lenen met negatieve BKR

geld lenen zonder BKRGeld lenen met negatieve BKR dat is dus mogelijk. Een negatieve BKR registratie is niet altijd een reden om geen geld te kunnen lenen, bij sommige kredietverstrekkers kunt u wel geld lenen zonder BKR check. Ook zijn er bedrijven die geen BKR-check uitvoeren maar er een risicoberekening op los laten, dit wil zeggen dat er gekeken wordt naar de buurt waar de consument woont, dit kan ook zijn nadelen hebben. Stel u woont in een achterstandswijk maar u heeft wel een baan en betaald netjes op tijd uw rekeningen, dan zou u dus benadeeld kunnen worden door de buurt waarin u woont.

Aan geld lenen zonder BKR toetsing zitten dus voor en nadelen.
In veel gevallen zult u ook met een negatieve BKR een minilening kunnen aanvragen, de reden hiervoor is dat het geldbedrag wat u leent met een minilening niet zo heel erg groot is, de geldverstrekker loopt hierdoor dus een niet zo groot risico.

Geld lenen kost natuurlijk altijd geld, tenzij u geld leent bij familie of vrienden. Ook als u na veel aanbieders vergeleken te hebben, een goedkope minilening heeft gevonden zult u over het te lenen geldbedrag rente moeten betalen. Het vergelijken van de minilening aanbieders is wel noodzakelijk om een zo goedkoop mogelijke minilening af te sluiten er zijn namelijk ook aanbieders welke bovenop de rente nog administratie en andere bijkomende kosten door berekenen.

steffenGeld lenen zonder BKR