Ferratum minilening

Voor het aanvragen van een minilening gaat u naar Ferratum

Ferratum minileningEen minilening afsluiten bij Ferratum ? Heeft u een financiële tegenvaller en even wat extra geld nodig ? Dat is tegenwoordig geen probleem, u kunt hiervoor online een minilening aanvragen bij Ferratum. Bij deze minilening aanbieder kunt u 100 tot 800 euro lenen. De looptijd van deze minilening bij Ferratum varieert van 15, 30 tot 45 dagen.

Het kan iedereen overkomen uw geld is al op en het einde van de maand is nog niet in zicht, in dit geval is het aanvragen van een minilening voor u de oplossing. Met een minilening of minikrediet kunt u geld lenen zonder gedoe, wat inhoud dat u online de aanvraag voor het minikrediet indient en dezelfde dag nog over het gewenste bedrag kunt beschikken, het lenen van een klein bedrag wordt immers niet voor niets flitskrediet genoemd. Doordat de looptijd van een minilening vrij kort is bent u ook weer snel van uw schuld af. Tegenwoordig is het afsluiten van een minilening goedkoper dan het rood staan bij uw bank.

Ferratum is Europees marktleider als het gaat om het verstrekken van minileningen, flitskredieten of ook wel minikredieten genoemd.
Ferratum is al vanaf 2007 actief in Nederland op de financiële markt, dus genoeg ervaring op dit gebied. Bij Ferratum staat eenvoud voorop en deze minilening aanbieder wordt als zeer betrouwbaar beoordeeld.
Bekijk hier de minileningen van Ferratum

Garantstelling Ferratum

Ferratum verlangt bij de aanvraag van een minilening een garantstelling voor het geleende bedrag, dit is om het risico te beperken. U kunt zelf een garantsteller zoeken maar Ferratum heeft ook een samenwerking met Global Guarantee welke u kunt gebruiken als garantsteller.

Hoe een minilening aanvragen bij Ferratum ?

Als u een minilening wilt aanvragen bij Ferratum dan gaat dit als volgt, allereerst kunt u de makkelijke leenrekenmachine gebruiken op de website van Ferratum, als u bepaald heeft hoeveel u wenst te lenen en uw gegevens heeft ingevoerd dan kunt u de aanvraag van uw minilening voltooien.

U zult ook enkele documenten moeten sturen, dit kan per post, mail of per fax.

Zodra de aanvraag binnen is gekomen dan zal één van de medewerkers uw aanvraag gaan keuren, hierbij wordt gekeken naar uw leenhistorie en enkele andere voorwaarden waaraan u moet voldoen als u een minilening gaat aanvragen bij Ferratum. Als de krediet- en identiteitscontrole positief is dan zal Ferratum het benodigde geldbedrag aan u overmaken.

U kunt de eerste keer dat u een minilening aanvraagt bij Ferratum maximaal 400 euro lenen, de volgende keer is dit bedrag verhoogd tot 800 euro. Bij de eerste minilening aanvraag zult u een pincode thuis gestuurd krijgen deze unieke pincode moet u per SMS sturen naar Ferratum, als deze ontvangen is dan zal Ferratum tot betaling van de minilening overgaan.

Voorwaarden Ferratum:

  • u moet minimaal 21 jaar oud zijn
  • u moet woonachtig in Nederland zijn
  • een burgerservicenummer hebben
  • een valide garantsteller hebben

Het aanvragen van een minilening bij Ferratum gaat snel en u weet dat u een minilening afsluit bij een financiële instelling welke al vele jaren actief is op de financiële markt. Het feit dat u geld moet lenen kan al vervelend genoeg zijn daarom is het wel zo fijn dat dit kan bij een kredietverstrekker waar u van op aan kan. Op de overzichtelijke website van Ferratum kunt u eenvoudig zien hoeveel u kunt lenen als u een minilening wilt aanvragen, u gebruikt hiervoor de simpele online leenrekenmachine hierbij ziet u ook meteen wat de looptijd van de desbetreffende minilening zal worden. Op de website staat ook duidelijk vermeld wat de kosten van de minilening zullen zijn, zo komt u nooit achteraf voor verassingen te staan en weet u vooraf precies wat de minilening u gaat kosten.

Minikrediet aanvragen
Bij Ferratum is het financieren van een onverwachte uitgave een prima oplossing en zult u zien dat het lenen van een klein bedrag simpel en snel gerealiseerd kan worden. U kunt bij Ferratum een minilening aanvragen voor een bedrag van 100, 200, 300, 400, 500, 600,700 en 800 Euro. De looptijd van deze minileningen varieert tussen 15, 30 en 45 dagen. Als de aanvraag van het minikrediet is goedgekeurd dan zal het bedrag binnen een half uur naar uw bankrekening worden overgemaakt, zodat u het benodigde geldbedrag dezelfde dag nog kunt gebruiken, u vraagt immers niet voor niets een minilening of ook wel een flitskrediet genoemd aan!

Terugkerende minilening aanvraag

Als u al klant bent bij Ferratum en al eerder een minilening heeft aangevraagd, dan gaat de daarop volgende aanvraag een stuk sneller en u zult ook eerder over het geld beschikken. Bij een terugkerende minilening aanvraag streeft Ferratum er naar om het geld binnen een half uur op uw rekening te storten.

Per SMS een minilening aanvragen

Ook bij Ferratum is het mogelijk om met uw mobiele telefoon een minilening aan te vragen dit kunt u doen per SMS. Dit kan overigens alleen bij een terugkerende minilening aanvraag, de eerste keer dat u een krediet aanvraagt bij Ferratum kunt u dit alleen online doen.

U mag de minilening vervroegd aflossen bij Ferratum.

Minilening aanvragen bij Ferratum

steffenFerratum minilening