Cashper minilening

Minilening aanvragen bij Cashper

Cashper minileningEen minilening aanvragen bij Cashper ? Heeft u wat meer financiële bestedingsruimte nodig ? Dan is een minilening van Cashper wellicht voor u de oplossing. Bij Cashper is het mogelijk een minilening af te sluiten vanaf 100 euro tot maximaal 600 euro. Deze minilening aanbieder opereert al langer op de financiële markt en daarom kunt u met een gerust hart snel een klein bedrag lenen. Cashper staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en de snelle manier van werken. Als u bij Cashper een minilening gaat aanvragen dan doet u dat via de overzichtelijke website van deze minilening aanbieder.
Bekijk hier de minileningen van Cashper

Minilening aanvragen bij Casper

Het aanvragen van een minilening bij Cashper gaat snel en simpel, zoals bij alle aanbieders kunt u bij Cashper de lening ook gewoon online aanvragen, waardoor het lenen van een klein bedrag snel geregeld is.

Zodra u een minilening aan gaat vragen bij Cashper dan zult u wat documenten moeten mailen, als de aanvraag en de documenten binnen zijn dan gaan de medewerkers van Cashper met uw aanvraag aan de slag, u wordt via de mail en SMS op de hoogte gehouden van de aanvraag.

Als de minilening aanvraag door Cashper is goedgekeurd dan zult u dezelfde dag het geld op uw rekening hebben staan.

Aanvullende service opties bij Cashper

U kunt een minilening ook met aanvullende losse service opties of een extra voordeelbundel aanvragen, dit betekent dat als u een voordeelbundel besteld u met nog meer gemak een minilening kunt aanvragen. Het is natuurlijk niet verplicht om te betalen voor extra opties maar er zijn gevallen waarbij u bv. met spoed geld wilt lenen en dan is het wel zo fijn dat u de mogelijkheid heeft om wat extra te betalen om dit te verwezenlijken. Of u nu gebruik maakt van een betalende- of kosteloze optie, de service is altijd goed bij deze minilening aanbieder.

Voorwaarden Cashper

Om een minilening aan te vragen bij Cashper moet u aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • u moet 21 jaar of ouder zijn
  • u moet een nettoloon van 900 euro verdienen
  • de vorige minilening moet zijn afbetaald

Minilening met BKR bij Cashper

Ook met een BKR codering kunt u een minilening afsluiten bij Cashper, wel zal uw financiële situatie worden bekeken en aan de hand daarvan zal de aanvraag worden af of goedgekeurd. De looptijd van de minilening is standaard 15 of 30 dagen.

Voordeelbundels Cashper

Cashper biedt een aantal voordeelbundels aan welke u nog meer comfort geven als u een lening gaat aanvragen. Zo is er de comfort bundel Gemak met deze voordeelbundel wordt de aanvraag binnen 4 uur in behandeling genomen en heeft u het geld na goedkeuring binnen 4 werkdagen op uw rekening staan. Dan is er ook nog de super bundel Snel met deze voordeel bundel profiteert u van alle gemakken van snel geld lenen. Uw aanvraag zal direct in behandeling worden genomen en als deze is goedgekeurd dan zal het geld dezelfde dag nog worden uitbetaald.

U bent voordeliger uit als u een bundel besteld, dan dat u de opties los besteld bij de aanvraag van uw minilening bij Cashper, maar zoals gezegd u bent niet verplicht om extra opties of voordeelbundels te bestellen. Cashper heeft service hoog in het vaandel staan en deze kredietverstrekker zal het zijn klanten zo makkelijk mogelijk maken om een minilening af te sluiten tegen de meest gunstige voorwaarden.

Op de website van Cashper kunt u bekijken wat de kosten zijn voor de extra opties en de voordeelbundels.

Minilening per SMS aanvragen

Als u al klant bent bij Cashper dan is het ook mogelijk om een minilening per SMS aan te vragen. U moet hiervoor wel de comfort bundel Gemak hebben geactiveerd. Het aanvragen gaat dan als volgt: SMS GEMAK + het bedrag + looptijd (15 of 30 dagen) + akkoord naar 7272.

Als u de voordeelbundel super bundel Snel heeft geactiveerd dan kunt u snel geld lenen door een SMS te sturen op de volgende manier: SNEL + bedrag + looptijd (15 of 30 dagen) + akkoord naar 7272.

Er zijn overigens geen extra kosten verbonden aan het versturen van een SMS om een minilening aan te vragen bij Cashper.

Wanneer een minilening aanvragen bij Cashper ?
U kunt 24 uur per dag een minilening aanvragen bij Cashper dus ook s’avonds en in het weekend. Als u iemand wilt spreken dan is dit ook mogelijk, op werkdagen tot 17:30 uur zult u telefonisch te woord worden gestaan door een medewerker van Cashper.

Minilening aanvragen bij Cashper

steffenCashper minilening