50 euro lenen met een minilening

Snel 50 euro of 1000 euro lenen ? Het kan met het aanvragen van een minilening. Het kan iedereen overkomen dat u snel even geld wilt lenen omdat de betaaldag van uw salaris of uitkering nog niet in zicht is, in zo een situatie kunt u er voor kiezen om voor dat bedrag rood te staan maar dan betaald u in de meeste gevallen meer rente dan dat u 50 euro lenen gaat bij een kredietverstrekker waar u een minilening afsluit. Een minilening is namelijk de oplossing als u met spoed geld nodig heeft en doordat u dit online kunt lenen staat het geld ook snel op uw rekening en dat is het grote voordeel van de minilening.

Online 50 euro lenen

Als u besluit door middel van een minilening om 50 euro te gaan lenen dan kunt u dat snel online regelen, dus geen gedoe met papierwerk u regelt het snel en simpel vanuit uw eigen woonkamer. Doordat 50 euro een relatief klein bedrag is zal er ook geen BKR-check worden gedaan dus u kunt ook geld lenen zonder BKR. Pas bij bedragen hoger dan 1000 euro zal een bank doorgaans een BKR-check uitvoeren, bij 50 euro loopt de kredietverstrekker namelijk bijna geen risico dus is het leenverleden van de klant ook niet zo heel belangrijk.

De rente of de extra kosten zijn vrij laag als u 50 euro wilt lenen en meestal is de looptijd op zo een klein bedrag ook vrij kort, dus u zit niet lang met een schuld. Waar u wel op moet letten dat is dat u het geleende bedrag na de looptijd op tijd terug betaald anders zal er een boete volgen.

AanbiederMinimaalMaximaal
Cashper€100,-€600,-Aanvragen
Ferratum€100,-€800,-Aanvragen
Lenen met advies€500,-€100.000Aanvragen
Kredietspotter€500,-€100.000Aanvragen
FX.nl - Hypotheken€1000,-€800.000Aanvragen
A-Krediet€1000,-€10.000Aanvragen
50 euro lenenOok voor het lenen van hogere bedragen is de leenvorm “minilening” uitermate geschikt doordat u de lening ten eerste snel online aanvraagt en ten tweede omdat u het geld snel op uw bankrekening gestort krijgt zodat u dezelfde dag nog over het benodigde geld kunt beschikken daarom wordt deze leenvorm ook wel flitskrediet genoemd en u kunt geld lenen zonder werk en met een negatieve BKR-notering. Genoeg redenen om te kiezen voor een minilening als u een klein bedrag wilt lenen.

steffen50 euro lenen