Minilening

Informatie over het aanvragen van een minilening

Minilening.png

Waarom snel een minilening aanvragen ?

Waarom snel een minilening aanvragen ?

Klein bedrag lenen ? Doe het wel verstandig!

Waarom snel een minilening aanvragenU heeft op korte termijn een relatief klein geldbedrag nodig, om dit geldbedrag direct gestort te krijgen kunt u snel een minilening aanvragen. Maar is het wel zo verstandig om snel een minilening aan te vragen ?

Snel een minilening aanvragen is dit wel zo verstandig ?

Ook als u snel geld nodig heeft zult u eerst goed moeten nadenken of het lenen wel zo een goed idee is. Kan de aankoop niet worden uitgesteld ? Of kunt u een betalingsregeling treffen met het bedrijf waarvan er nog een factuur ligt te wachten ? Er zijn meerdere mogelijkheden om niet meteen geld te lenen en als u geld gaat lenen dan is er misschien nog een vriend of familielid waar u terecht kunt.

Als u echt niet anders kunt dan zou u een lening kunnen aanvragen en dan ligt het natuurlijk maar net aan de hoogte van het bedrag wat u nodig heeft en welke leenvorm u hiervoor kunt aanspreken. De minilening is er voor bedragen tot hooguit 1000 euro, het aanvragen van een minilening is snel geregeld en u heeft op deze manier snel het geld op uw rekening staan.

Doordat u snel geld nodig heeft en u tegenwoordig online geld kunt lenen komt u misschien in de verleiding om dit krediet aan te vragen bij een online kredietverstrekker waar u veel te veel rente gaat betalen en waar de voorwaarden voor u als consument niet voordelig zijn. Daarom adviseren wij als u een relatief klein bedrag wilt lenen dit te doen bij de bekende minilening aanbieders welke er in Nederland actief zijn. De financiële instellingen staan onder streng toezicht van het AFM wat inhoud dat u niet te veel rente en andere bijkomende kosten gaat betalen.

Minilening aanbieders

Twee minilening aanbieders welke aan de gestelde voorwaarden van het AFM voldoen zijn, Ferratum minilening en Cashper. Deze twee kredietverstrekkers opereren al een aantal jaren op de financiële Nederlandse markt en zijn relatief goedkoop als het gaat om het aanvragen van een minilening.

Als u dus toch heeft besloten om een minilening aan te vragen dan kunt u terecht bij Ferratum en Cashper, het aanvragen van een lening gaat bij deze bedrijven helemaal online. Bij de eerste aanvraag zult u nog wat documenten moeten doorsturen maar de tweede en daaropvolgende aanvragen kunt u gewoon via uw mobiel doen door het sturen van een simpele SMS. Als u een minilening aanvraagt via een SMS dan heeft u het geld ook binnen 10 minuten op uw rekening staan.

Het is zelfs mogelijk om zonder dat u werk heeft toch een geldbedrag te lenen, hoe dit precies in zijn werk gaat dat kunt u zien op de website van de desbetreffende financiële instelling.

Zoals wij al schreven denk eerst goed na voordat u besluit om een minilening aan te vragen, geld lenen kost u namelijk altijd geld en het is zonde als u het saldodipje ook op andere manier had kunnen oplossen.

AanbiederMinimaalMaximaal 
Cashper€100,-€600,-Aanvragen
Ferratum€100,-€800,-Aanvragen
Lenen met advies€500,-€100.000Aanvragen
Kredietspotter€500,-€100.000Aanvragen
FX.nl - Hypotheken€1000,-€800.000Aanvragen
A-Krediet€1000,-€10.000Aanvragen
steffenWaarom snel een minilening aanvragen ?

Join the conversation

Related Posts