Minilening

Informatie over het aanvragen van een minilening

Minilening.png

Uitbetaling vakantiegeld

Uitbetaling vakantiegeld

Wanneer wordt uw vakantiegeld uitbetaald ?

uitbetaling vakantiegeldDe jaarlijkse uitbetaling van het vakantiegeld staat weer voor de deur, de meeste mensen zullen in mei het vakantiegeld van 2015 weer uitbetaald krijgen. Ieder jaar zijn er een hoop mensen welke de vraag stellen, wanneer wordt het vakantiegeld uitbetaald ? Dit is ieder jaar in mei of op zijn laatst in juni. Als u bij dezelfde werkgever bent blijven werken als het voorgaande jaar en niet of weinig salarisverhoging heeft gehad dan zal het vakantiegeld over 2015 bijna hetzelfde zijn dan het vakantiegeld van 2014. Dus als u geen zin heeft om het vakantiegeld te berekenen dan is een blik op het loonstrookje van 2014 ook voldoende om te weten hoeveel vakantiegeld u in 2015 zult ontvangen.

Wanneer vakantiegeld

Wanneer het vakantiegeld wordt uitbetaald zullen veel mensen hun vakantie gaan boeken. Steeds meer mensen wachten tot de uitbetaling van het vakantiegeld voor dat ze een vakantie gaan uitzoeken en boeken, een ander groot gedeelte gaat niet wachten op de uitbetaling van het vakantiegeld en neemt vast een voorschot door een minilening aan te vragen. Voordat u een minilening gaat aanvragen om bijvoorbeeld uw vakantie aan te betalen zult u wel goed het vakantiegeld moeten berekenen. Voor het berekenen van het vakantiegeld heeft u het brutojaarloon nodig en als u dat weet dan is het berekenen zo gebeurt, op deze pagina hebben wij helemaal beschreven hoe u op een simpele manier het vakantiegeld berekend.

Vakantiegeld bruto netto

Als de hoogte van uw vakantiegeld gaat berekenen dan gaat het om vakantiegeld bruto netto, dit wil zeggen u weet uw brutobedrag en uw wilt weten wat u netto overhoudt van uw vakantiegeld. Als u het netto vakantiegeld berekenen gaat dan berekend u dus het vakantiegeld zonder de belastingen en premies welke nog ingehouden worden.

Rekeningen betalen met vakantiegeld
In deze crisistijden zijn er ook een hele hoop mensen die het vakantiegeld van 2015 niet aan vakantie zullen besteden maar er openstaande rekeningen mee zullen betalen of schulden mee aflossen. Dit zijn natuurlijk minder plezierige dingen maar het is wel verstandiger dan dat u bovenop uw openstaande rekeningen ook nog eens vakantie gaat lopen vieren van het vakantiegeld.

steffenUitbetaling vakantiegeld

Join the conversation

Related Posts