SMS lening

Een SMS lening is een minilening welk u per SMS kunt aanvragen, de SMS lening wordt ook wel SMS krediet genoemd. De SMS lening is een service van de minilening aanbieder om het de consument makkelijker te maken en om deze sneller geld te laten lenen. In veel gevallen zult u al een keer eerder een minilening aangevraagd moeten hebben bij de kredietverstrekker waar u een lening per SMS aan gaat vragen.

Hoe een minilening per SMS aanvragen ?

SMS leningMakkelijk zult u denken geld lenen per SMS maar hoe doet u dat ? Als u gebruik wilt maken van de SMS lening of SMS krediet dan stuurt u een SMS naar een bepaald nummer, in deze SMS schrijft u de tekst welke u moet invullen en de looptijd van de SMS lening, het geld zal dezelfde dag nog op uw rekening gestort worden. Doordat uw mobiele nummer bekend is bij de kredietverstrekker hoeft u geen papierwerk meer te versturen, dit scheelt enorm veel tijd.

SMS krediet

Het SMS krediet is niets anders dan de minilening of het flitskrediet, alleen gaat het aanvragen van deze lening per SMS. Het bedrag welke u kunt lenen en de looptijd van de lening met het SMS krediet is het zelfde als de bedragen welke u kunt lenen bij de minilening. Er zit wel één nadeel aan de SMS lening niet alle telecomproviders bieden premium SMS aan waardoor niet iedereen gebruik kan maken van het SMS krediet. Premium SMS houdt in dat u naar verkorte nummers kan SMS’en. Er zijn wel kredietverstrekkers die de mogelijkheid bieden als alternatief om via een 06-nummer een minilening aan te vragen.

AanbiederMinimaalMaximaal 
Cashper€100,-€600,-Aanvragen
Ferratum€100,-€800,-Aanvragen
Lenen met advies€500,-€100.000Aanvragen
Kredietspotter€500,-€100.000Aanvragen
FX.nl - Hypotheken€1000,-€800.000Aanvragen
A-Krediet€1000,-€10.000Aanvragen

Snelheid van een SMS lening

De snelheid van de SMS lening is zeer hoog, als u bij dezelfde bank zit als de minilening aanbieder dan kunt u het geld al met 10 minuten op uw rekening hebben staan. De kredietverstrekker is er ook alles aangelegen om de consument snel over het geld te laten beschikken, daarom hebben de SMS lening aanbieders bankrekeningen bij bijna iedere Nederlandse bank zodat u het geld snel kunt ontvangen, overboekingen gaan nu eenmaal sneller als ze naar dezelfde bank worden gedaan. Geld lenen via de SMS lening gaat dus heel erg snel.

Voorwaarden SMS lening
Op de SMS lening zijn dezelfde voorwaarden van toepassing als op die van de minilening, u kunt ook alleen een SMS lening aanvragen als u aan de financiële verplichting hebt voldaan van uw vorige lening voordat u een nieuwe SMS lening kunt aanvragen.

steffenSMS lening