Saldodipje ?

Heeft u aan het eind van de maand een saldodipje ?

saldodipjeHeeft u even last van een saldodipje ? Dan hebben wij mogelijk een oplossing voor u! Het kan iedereen overkomen de feestdagen of de vakantie zijn net wat duurder uitgevallen dan dat we van te voren hadden gepland, we kijken op de bankrekening en hebben een saldodipje. Het einde van de maand is nog niet in zicht maar er moeten nog wel wat rekeningen betaald worden en er moet iedere dag gegeten worden ondanks dat we een saldodipje hebben, misschien is het aanvragen van een minilening in dit geval iets voor u.

Saldodipje, wat doen we eraan ?

Zoals gezegd we hebben allemaal wel eens van die momenten dat we tijdelijk wat minder geld te besteden hebben, dit wordt ook wel een saldodipje genoemd. Niet zo fijn want het gewone leven gaat gewoon door maar er is een oplossing. Het saldodipje kan verholpen worden door een minilening aan te vragen. Het aanvragen van een minilening gaat eenvoudig u heeft het geld ook snel op uw rekening zodat het saldodipje ook weer snel is verdwenen en doordat de looptijd van de minilening gemiddeld 30 dagen is bent u ook weer snel schuldenvrij. In veel gevallen is het wegwerken van een saldodipje met een minilening goedkoper dan rood staan bij uw bank, de kosten van een minilening zijn over het algemeen niet zo hoog.

AanbiederMinimaalMaximaal 
Cashper€100,-€600,-Aanvragen
Ferratum€100,-€800,-Aanvragen
Lenen met advies€500,-€100.000Aanvragen
Kredietspotter€500,-€100.000Aanvragen
FX.nl - Hypotheken€1000,-€800.000Aanvragen
A-Krediet€1000,-€10.000Aanvragen

Saldodipje voorkomen

Als u vaker last heeft van een saldodipje dan zou u uw maandelijkse lasten eens tegen het licht moeten houden en kijken of u ergens op kunt besparen, want het oplossen van een saldodipje door een minilening aan te vragen is voor een keer een prima oplossing maar u kunt hier niet mee aan de gang blijven gaan, beter is het om de oorzaak van het saldodipje aan te pakken. Misschien heeft u abonnementen welke opgezegd kunnen worden of zijn uw woonlasten te hoog, het is namelijk erg vervelend als u iedere maand weer tegen een tekort aan loopt. En ook het aanvragen van een minilening om het saldodipje weg te werken is natuurlijk prima maar aan het einde van de looptijd dient het geleende geld wel op tijd te worden terug betaald.

Voorschotje op salaris

Om het saldodipje weg te werken kunt u met een minilening dus eigenlijk een voorschot op uw salaris aanvragen, maar bedenkt u zich wel dat ook het lenen door middel van een minilening geld kost en het dus altijd beter is om een saldodipje te voorkomen. Over het algemeen zijn de ervaringen van een saldodipje wegwerken met een minilening positief.

Saldodipje met BKR

Ook als u een tijdelijk saldodipje heeft en eigenlijk geen geld kunt lenen omdat u een negatieve BKR codering heeft is er een mogelijk om toch bij enkele minilening aanbieders een lening aan te vragen, informeert u maar bij de aanbieders of bekijk de voorwaarden welke op de websites staan.

steffenSaldodipje ?