Minilening

Informatie over het aanvragen van een minilening

Minilening.png

Minilening vergelijken

Minilening vergelijken

Minilening vergelijkenEen minilening afsluiten, het is tegenwoordig zo gebeurd maar voordat u dit doet is het verstandig om de minileningen te vergelijken. Een minilening vergelijken doet u online gewoon achter uw pc of tablet. Waar moet u op letten bij het vergelijken van de minilening aanbieders ? Hoe maakt u een keuze uit de verschillende minileningverstrekkers. Waar sluit u een goedkope minilening af ? Allemaal vragen welke u zich zult afvragen als u een minilening wilt afsluiten.

Minilening aanbieders vergelijken

Doordat er in Nederland meerdere minileningverstrekkers zijn is het verstandig om deze met elkaar te vergelijken. U wilt immers ook de laagste kosten betalen als u een minilening gaat afsluiten. Allereerst zult u de minilening aanbieders moeten vergelijken dat is tegenwoordig makkelijk te doen u gaat naar de verschillende websites en u leest daar op uw gemak de algemene voorwaarden van de minileningverstrekkers goed door. Als u dit gedaan heeft kunt u kijken hoeveel rente u moet betalen over uw minilening, de rente bepaald namelijk voor een groot gedeelte hoeveel de minilening u gaat kosten over de hele looptijd van de lening. Minilening aanbieders welke al geruime tijd ervaring hebben met het aanbieden van minileningen zijn Ferratum en Cashper.

Kosten minilening

Verder zult u moeten kijken of u ook nog administratiekosten en/of afsluitkosten verschuldigd bent bij de desbetreffende minilening aanbieder. Als u al deze kosten bij elkaar optelt dan weet u wat de uiteindelijke kosten van de minilening zullen zijn. Sinds 2011 houdt het AFM de minileningverstrekkers goed in de gaten, hierdoor zijn de kosten van de minileningen gedaald en dit is voor u als consument natuurlijk alleen maar goed. Zo mag er nog maar een maximaal rentepercentage gerekend worden, het maximale rentepercentage is de wettelijke rente plus een verhoging van 12 procent. Tegenwoordig moeten alle kredietverstrekkers welke een minilening aanbieden een vergunning hebben, al de minileningverstrekkers op onze website zijn dan ook in het bezit van een vergunning waardoor het voor u veiliger is om een minilening af te sluiten.

Minilening ervaringen

Een ander punt waar u uw voordeel mee kunt doen dat zijn de ervaringen van andere consumenten met een bepaalde minilening aanbieder, de ervaringen zijn ook simpel na te lezen op het internet. Zo krijgt u een indruk van de minilening aanbieder waar u mogelijk een lening wilt afsluiten.

Minilening zonder BKR

Als u al weet dat u een negatieve BKR-codering achter uw naam heeft staan, dan is het verstandig om een minilening aanbieder te zoeken welke de BKR toetsing achterwege laat. Een negatieve BKR codering krijgt u als u in het verleden niet altijd op tijd uw betalingsverplichtingen bent nagekomen, het bedrijf waar u uw betalingsverplichting niet op tijd bent nagekomen zal hier een aantekening van hebben laten opmaken bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Banken en kredietverstrekkers kunnen zien of u elders geld heeft geleend en of u betalingsproblemen had of nog heeft. Het BKR is er om problematische schuldsituaties te voorkomen, u wordt hierdoor dus ook beschermt tegen overkreditering.

Als u eenmaal een minilening aanbieder heeft gevonden welke aan uw wensen voldoet dan kunt u de minilening afsluiten en zodra deze is goedgekeurd dan kunt u snel over het benodigde geld beschikken.

U moet er bij het vergelijken van de minilening aanbieders ook even naar kijken wat de looptijd is, de looptijd van een minilening is namelijk vrij kort u moet hierbij denken aan enkele weken tot hooguit 3 maanden.

steffenMinilening vergelijken

Join the conversation

Related Posts