Mastercard

Online een Mastercard aanvragen

Wilt u liever een creditcard via Mastercard aanvragen ook dit is natuurlijk mogelijk, een creditcard aanvragen via yourmastercard biedt echter vele voordelen, welke we verderop in dit artikel voor u zullen beschrijven. Er zijn verschillende soorten creditcards en allemaal hebben ze weer een andere bestedingsruimte en hun eigen voorwaarden.

Mastercard aanvragen

MastercardHet aanvragen van een Mastercard doet u gewoon online en is binnen 5 minuten geregeld, u moet alleen u loonstrook, gegevens over uw woonlasten en uw rekeningnummer bij de hand houden. Zodra u de benodigde gegevens heeft ingevoerd zal de creditcard aanvraag worden gekeurd, zodra de creditcard is goedgekeurd kunt u genieten van de vele voordelen welke de Mastercard te bieden heeft.

Voordelen Mastercard

Betalen met Mastercard bij 27 miljoen adressen
U kunt inmiddels op meer dan 27 miljoen adressen betalen met de Mastercard, het moet dus wel erg gek lopen als u een plaats vind waar u niet kunt betalen met de Mastercard.
Aflevergarantie en Aankoopverzekering
U bent altijd verzekerd als u iets online koopt en afrekent met de Mastercard, u kunt altijd terugvallen op de aflevergarantie en aankoopverzekering van de Mastercard.

Gratis verzekeringen
Vrijwel iedere aankoop is automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Verder krijgt u aanvullende reisverzekeringen met uw creditcard.
Betalingen onder controle
Doordat u iedere maand een overzicht krijgt van uw betalingen via Mastercard heeft u altijd overzicht over uw uitgaven u kunt deze inzien in de ICS App. Het openstaande bedrag kunt u in één keer betalen of u kunt dit in termijnen doen. Over aflossingen binnen 21 dagen betaald u geen rente.
Korting bij meer dan 400 webwinkels
Als u betaald met de Mastercard creditcard bij één van de 400 aangesloten webwinkels dan ontvangt u ook nog eens een extra korting op uw aankoopbedrag. Zo wordt online shoppen wel erg voordelig.

Hoe werkt de Mastercard creditcard ?

U kunt wereldwijd bij meer dan 27 miljoen punten betalen en alleen al in Nederland zijn dat er 90.000. Zodra u het MasterCard-logo ergens ziet dan is betalen met uw creditcard mogelijk.

Mastercard koppelen aan uw bestaande bankrekening

Met een Mastercard creditcard kunt u uw bestaande bankrekening makkelijk koppelen aan deze creditcard. Als u een creditcard aanvraagt via een bank dan bent u altijd verplicht bij deze bank een rekening te openen, met de Mastercard bent u hier dus vrij in.

Kosten Mastercard

De kosten van de Mastercard zijn € 17,50 per jaar, hiervoor zijn bijna al uw aankopen 180 dagen verzekerd tevens krijgt u de gratis aflevergarantie en wordt het product niet geleverd dan krijgt u uw geld terug.

Mastercard Classic

De Mastercard Classic is de meest aangevraagde creditcard, deze kost u €17,50 per jaar en u heeft bij deze kaart een bestedingslimiet van €2500,- bijna alle aankopen zijn 180 dagen verzekerd en u kunt per dag €1250,- opnemen. Verder zijn er standaard aanvullende reisverzekeringen inbegrepen.
Mastercard Classic aanvragen

Mastercard Gold

Wilt u liever wat meer bestedingsruimte op uw Mastercard dan kunt u de Gold card aanvragen hierbij is de bestedingsruimte €5000,- uw aankopen zijn vrijwel allemaal 365 dagen verzekerd u mag €1750 per dag opnemen en ook hier zijn de standaard aanvullende reisverzekeringen inbegrepen. De Mastercard Gold kost u per jaar €32,50.
Mastercard Gold aanvragen

MasterCard Black

Mastercard heeft ook nog de Black card hierbij is de bestedingsruimte maar liefst €25.000,- uw aankopen zijn vrijwel allemaal 365 dagen verzekerd en kunt €1750,- per dag opnemen. De Black card heeft als enige de zeer uitgebreide doorlopende reisverzekering inbegrepen en daar bovenop ook nog eens een persoonlijke assistentie op hoog niveau.
Mastercard Black aanvragen

Prepaid Mastercard

U kunt ook een prepaid creditcard aanvragen u moet dan voordat u een aankoop wilt doen zelf geld storten op de creditcard. U kunt dus zelf de hoogte van het tegoed bepalen als u gebruik maakt van de prepaid Mastercard. Een bijomend voordeel is dat er geen BKR-toetsing zal worden uitgevoerd als u een prepaid Mastercard gaat aanvragen.

U betaald voor de prepaid Mastercard slechts €14,95 per jaar
U krijgt 180 dagen aankoopverzekering
Gratis Aanvullende Reisverzekeringen Fraudepreventie, Internet- en Aflevergarantie.
Mastercard Prepaid aanvragen

steffenMastercard