Minilening

Informatie over het aanvragen van een minilening

Minilening.png

Goedkoop geld lenen

Goedkoop geld lenen

Hoe kunt u goedkoop geld lenen ?

goedkoop geld lenenGoedkoop geld lenen dat is waar u naar op zoek bent, geld lenen kost nu eenmaal altijd geld, u betaald rente en mogelijk nog afsluit- of advieskosten, er zijn overigens ook aanbieders waar u deze kosten niet betaald. Let dus bij het vergelijken van de kredietverstrekkers goed op de extra kosten die bij de aanvraag doorberekend kunnen worden. Als u goedkoop geld wilt lenen dan zult u zich vooraf goed moeten oriënteren op zoek naar de goedkoopste lening. Het ligt er natuurlijk maar net aan waarvoor u geld wilt lenen, een minikrediet afsluiten is bijvoorbeeld goedkoper dan dat u een doorlopend krediet of een hypotheek afsluit. Hoe goedkoop u kunt lenen hangt voor een groot deel af van uw persoonlijke situatie en uw wensen ten aanzien van de lening verder is de rente ook bepalend in uw zoektocht naar een goedkope lening.

Goedkoop geld online lenen

Stel u wilt 1000 euro lenen dan is de meeste geschikte leenvorm de minilening. Hier zijn de kosten nog te overzien, de looptijd is vrij kort en u beschikt snel over de benodigde 1000 euro. Het aanvragen van een minilening doet u online en is in de meeste gevallen snel geregeld, kijkt u maar eens op de website van Ferratum. Dus op uw vraag hoe kan ik goedkoop geld lenen ? Kunnen wij alleen maar antwoorden, ga eerst kijken hoeveel geld u wilt lenen en zoek daarbij de juiste leenvorm en daarna de goedkoopste kredietverstrekker. Als u de leenvorm eenmaal gevonden heeft dan kunt u op zoek naar een financiële instelling welke u een lage rente aanbied en waar de voorwaarden goed zijn. Doordat u online zoekt naar een goedkope lening kunt u heel makkelijk meerdere offertes opvragen bij de verschillende kredietverstrekkers, zodra u de offertes eenmaal goed hebt doorgelezen kunt u de lening snel en simpel afsluiten.

Persoonlijke situatie
Zoals we al schreven is uw persoonlijke situatie mede bepalend voor de prijs welke u betaald voor uw lening, bij de aanvraag van een lening wordt er gekeken naar uw leeftijd, uw woonsituatie en natuurlijk naar uw inkomsten. Verder zal de kredietverstrekker waar u de lening wilt afsluiten checken of u een negatieve BKR codering achter uw naam heeft. Bij de meeste leenvormen kunt u geen geld lenen met BKR, al is er wel een uitzondering bij enkele minilening aanbieders kunt u een minilening met BKR aanvragen.

AanbiederMinimaalMaximaal 
Cashper€100,-€600,-Aanvragen
Ferratum€100,-€800,-Aanvragen
Lenen met advies€500,-€100.000Aanvragen
Kredietspotter€500,-€100.000Aanvragen
FX.nl - Hypotheken€1000,-€800.000Aanvragen
A-Krediet€1000,-€10.000Aanvragen

Persoonlijke lening

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening zult u ook met kosten en rente te maken krijgen, u zult dus voordat u een persoonlijke lening gaat afsluiten de actuele rentestanden moeten bekijken en zodra u een persoonlijke lening met een lage rente tegenkomt deze meteen moeten afsluiten, mits de voorwaarden van de kredietverstrekker welke deze lening aanbied ook naar uw wens is. Bij een persoonlijke lening staan het leenbedrag, looptijd en rente vast, u weet dus vooraf precies waar u aan toe bent als u de lening afsluit. Als u een persoonlijke lening afsluit en u komt later een financiële instelling tegen welke een veel lagere rente berekend dan moet u in de meeste gevallen een boete betalen als u wilt overstappen, gaat u dus vooraf goed de kredietverstrekkers vergelijken.

Doorlopend krediet

Als u goedkoop geld wilt lenen voor een grotere aankoop dan is het doorlopend krediet een prima leenvorm. Bij het doorlopend krediet staat het leenbedrag, de looptijd en de rente niet vast, u kunt tussentijds geld opnemen waardoor u dus altijd geld achter de hand heeft, daardoor staat de looptijd niet vast en ook de rente is variabel. Net als met de persoonlijke lening zult u ook met het doorlopend krediet de actuele rentestanden in de gaten moeten houden, al is het wel zo dat als u bij een andere kredietverstrekker een doorlopend krediet met een lagere rente tegenkomt u altijd boetevrij kunt oversluiten. Door de verschillende doorlopend krediet verstrekkers te vergelijken kunt u goedkoop geld lenen met een doorlopend krediet.

Goedkope lening afsluiten

Buiten dat u de verschillende leningen moet vergelijken en waar u kijkt naar de rente en voorwaarden moet u ook goed kijken naar de levensduur van de aankoop die u wilt aanschaffen met de lening. Als de levensduur van uw aankoop korter is dan de looptijd van de lening dan is de kans groot dat u nog aan het aflossen bent terwijl de aankoop al lang niet meer in uw bezit is. Dus sluit geen lening af waarvan de looptijd langer is dan de levensduur van het product.

Minilening afsluiten

Door dat veel mensen tegenwoordig een klein bedrag lenen zijn de minileningen de laatste jaren enorm populair geworden. De reden hiervoor is dat mensen vaker krap bij kas zitten en daardoor even snel wat geld willen lenen en het liefst zo goedkoop mogelijk. Het aanvragen van een minilening is in dat geval een prima leenvorm die ten eerste online is af te sluiten waardoor u het geld razendsnel op uw rekening heeft staan en ook nog tegen een lage prijs. Ondanks dat er in Nederland niet veel minilening aanbieders operationeel zijn, zijn de kosten de laatste jaren niet enorm gestegen. Dit komt omdat sinds 2011 de AFM toezicht houdt op de minilening aanbieders waardoor er geen hoge rentes en bijkomende kosten doorberekend mogen worden, daardoor is het voor u als particulier een stuk goedkoper om geld te lenen.

Geld lenen kost altijd geld en als u echt goedkoop geld wilt lenen dan kunt u altijd nog bij uw familie of vrienden vragen of u bij hen mogelijk wat kunt lenen. Als u toch bij een kredietverstrekker geld gaat lenen dan zult u moeten vergelijken om de goedkoopste lening te vinden.

steffenGoedkoop geld lenen

Join the conversation

Related Posts