Minilening

Informatie over het aanvragen van een minilening

Minilening.png

Geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten

Geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten

Geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minutenU heeft last van een saldodipje en snel geld nodig en de enige manier om hieraan te komen is het geldbedrag te lenen ? Dan is een minilening de oplossing voor u, geld lenen zonder BKR toetsing en binnen 10 minuten over het geld kunnen beschikken is een mogelijkheid bij een minilening. We moeten er wel bij zeggen dat het geld alleen binnen 10 minuten gestort wordt als u een herhaal aanvraag doet, bij de eerste aanvraag zult u namelijk nog enkele papieren moeten opsturen naar de minilening aanbieder.

Snel geld lenen zonder papierwerk

Het aanvragen van een kleine lening gaat zonder papierwerk, u vraagt de lening online aan en binnen 10 minuten kunt u beschikken over het benodigde geld. Dit wordt ook wel “lenen zonder gedoe” genoemd en zeker als u vaker leent bij dezelfde kredietverstrekker dan is het aanvragen van een dergelijke lening zo gebeurd.

Geld lenen zonder BKR toetsing

U weet wel dat het mogelijk is om geld te lenen zonder BKR toetsing, verschillende minilening aanbieders bieden u deze mogelijkheid aan. Als u geld gaat lenen met BKR toetsing en u heeft een negatieve BKR codering dan kunt u in veel gevallen toch geld lenen alleen zullen de voorwaarden een stuk minder gunstig zijn, zo zal de rente hoger zijn en u zult iemand garant moeten laten staan. De minilening aanbieder loopt namelijk een groter risico als u een negatieve BKR codering heeft. Hetzelfde geldt voor iemand die geen werk heeft, ook in dit geval kunt u geld lenen en dit wordt ook wel “lenen zonder loonstrook” genoemd maar ook hier loopt de minilening aanbieder een groter risico en dus zullen de voorwaarden weer minder gunstig zijn.

De BKR toetsing is er overigens niet voor niets, deze is er om u als consument te beschermen tegen overkreditering. Als u in het verleden niet op tijd aan uw betalingsverplichtingen heeft voldaan dan staat u negatief geregistreerd bij het BKR in Tiel. De kredietverstrekker zal als deze een BKR toetsing uitvoert zien dat u een negatieve BKR codering heeft en kan besluiten om u geen lening te verstrekken of tegen minder gunstige voorwaarden.

Geld lenen zonder BKR en geld lenen zonder loonstrook zijn alleen mogelijk met de minilening, de reden hiervoor is dat u met een minilening niet meer dan 1000 euro kunt lenen het risico voor de kredietverstrekker blijft dus altijd beperkt.

Lenen en binnen 10 minuten op uw rekening

Geld lenen en het binnen 10 minuten op uw rekening hebben dat is mogelijk maar zoals we al schreven is dit alleen bij een herhaalaanvraag mogelijk. U vraagt de eerste keer een lening aan en u moet enkele formulieren toesturen naar de minilening aanbieder, als dit allemaal goed verloopt en u heeft netjes aan uw betalingsverplichting voldaan dan kunt u de tweede aanvraag via uw mobiele telefoon doen, met het versturen van een SMS kunt u op deze manier een minilening aanvragen. Op de website van de desbetreffende minilening aanbieder staat beschreven hoe dit in zijn werk gaat. Op deze manier heeft u altijd snel geld op uw rekening.

Redenen om geld te lenen

Dagelijks worden er in Nederland vele (mini)leningen afgesloten en zeker net voor de zomer en voor de kerst worden er meer leningen afgesloten. Mensen welke op vakantie willen en daar op dat moment even geen geld voor hebben besluiten een minilening aan te vragen, voor deze consumenten zou het verstandiger zijn om te wachten tot het vakantiegeld is gestort. Het nadeel van het wachten op uw vakantiegeld is dat het vakantiegeld in mei gestort wordt en dan de meeste vakanties al geboekt zijn, het aanvragen van een minilening kan dan uitkomst bieden als voorschot op de vakantie.

Een andere periode waar veel minileningen worden afgesloten dat is de kerst periode, voor de duurste periode van het jaar sluiten mensen een lening af om het kerstfeest te bekostigen.

Geld lenen en het binnen 10 minuten op uw rekening hebben is natuurlijk in bepaalde gevallen erg handig maar let u er wel op dat u alleen geld leent als u het geld echt nodig heeft en er geen andere manier is om geld te lenen. Geld lenen kost nu eenmaal altijd geld u betaald rente en mogelijk nog afsluitkosten.

steffenGeld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten

2 comments

Join the conversation
  • evers - 25 juni 2016 reply

    3000 euro nodig

  • Decat - 30 september 2016 reply

    Dringend geld nodig

Join the conversation

Related Posts