Minilening

Informatie over het aanvragen van een minilening

Minilening.png

De looptijd van een minilening

Looptijd van een minilening

Looptijd van een minileningEen klein bedrag lenen door middel van een minilening betekent ook dat u het geleende geld weer vrij snel zult moeten terug betalen, de looptijd van de minilening is namelijk vrij kort. De looptijd is de tijd vanaf de eerste dag dat u het geld op uw rekening heeft staan tot de dag dat u het geld moet terug storten. De gemiddelde looptijd van de minilening is 30 dagen.

Looptijd minilening 30 dagen

Er zijn ook minileningen waarbij de looptijd 15 of 45 dagen is maar de meest gangbare looptijd is 30 dagen. Doordat u het geld snel op uw rekening heeft staan is de minilening zéér populair geworden, u moet zich er alleen wel van bewust zijn dat de minilening aanbieder ook weer vrij snel het geld terug gestort wil hebben. Als u van te voren al weet dat het u niet gaat lukken om het hele bedrag aan het einde van de looptijd terug te storten dan raden wij aan om de minilening niet aan te vragen, de kredietverstrekker zal u namelijk een behoorlijk boete in rekening brengen als u niet op tijd bent met het terug betalen van de lening.

AanbiederMinimaalMaximaal 
Cashper€100,-€600,-Aanvragen
Ferratum€100,-€800,-Aanvragen
Lenen met advies€500,-€100.000Aanvragen
Kredietspotter€500,-€100.000Aanvragen
FX.nl - Hypotheken€1000,-€800.000Aanvragen
A-Krediet€1000,-€10.000Aanvragen

Minilening met een looptijd van 45 dagen

Er zijn wel minileningen met een looptijd van 45 dagen bij deze leningen leent u over het algemeen een hoger bedrag. Ook ligt het eraan bij welke aanbieder u de lening aanvraagt, de ene aanbieder rekent namelijk een looptijd van 30 dagen en de andere 15 of 45 dagen. U zult dus vooraf eerst goed moeten nagaan welke looptijd de door u uitgekozen kredietverstrekker hanteert. Het is ook mogelijk dat u zelf de looptijd van uw minilening aangeeft, dit kan bv als u een minilening per SMS aanvraagt, hierbij geeft u de looptijd tijdens de aanvraag zelf aan, wel zo handig als u weet wanneer u weer over voldoende geld beschikt om de lening af te betalen.

U ziet de looptijd van een kleine lening is zeer kort, het voordeel hiervan is dat u ook weer snel van uw schuld af bent. Voordat u een minilening gaat aanvragen is het wel zo verstandig om te bedenken of u nog op een andere manier aan het benodigde geld kan komen want geld lenen kost nu eenmaal altijd geld.

steffenDe looptijd van een minilening

Join the conversation

Related Posts